10 min. 15-20 min.
Extrem de gustoasa,in rest nu mai are nevoie de alta descriere.
INGREDIENTE:
-500 GR.DOVLECEI
-2 MORCOVI DE MARIME MEDIE
-UN PASTARNAC
-O BUCATA TELINA(50 GR)
-O CEAPA
-JUMATATE ARDEI GRAS
-100 ML.SUC DE ROSII
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-OPTIONAL:AMESTEC LEGUME DESHIDRATATE
-PATRUNJEL VERDE
MOD DE PREPARARE:
1.Toate legumele se curata si se spala dupa care se taie bucati si se pun intr-o cratita dupa care se pune apa cat sa le acopere.In acest stadiu se pot adauga si legumele deshidratate.Acum eu adaug si putina sare ca legumele sa isi ia putina aroma in timpul fierberii.
2.Se lasa sa fiarba la foc mediu pana cand toate legumele sunt moi dupa care se adauga sucul de rosii si se mai lasa un minut pe foc.
3.La sfarsit se paseaza cu ajutorul unui blender vertical si se potriveste de sare si piper.Se serveste cu patrunjel tocat marunt.
Se poate servi si cu smantana dulce sau putin iaurt.Cea mai simpla supa.Va invit sa o incercati.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
Be the first to post a comment