10 min. 30 min.
Bastonase crocante delicioase fara ou,simple si rapid de facut.
INGREDIENTE:
-2 DOVLECEI
-100 GR.PESMET
-SARE SI PIPER
-O LINGURA ULEI
MOD DE PREPARARE:
1.Spalam dovleceii si ii taiem bastonase cu ajutorul unui cutit.Ii punem intr-o sita si ii saram si piperam dupa care ii lasam 5 minute ca sa isi lase putina zeama.
2.Dupa cele 5 minute,le punem intr-un castron si punem uleiul peste ele dupa care amestecam bine,cu grija ca fiecare bastonas sa fie uns cu ulei.Luam fiecare bastonas (asa umed)si il dam prin pesmet dupa care il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3.Se dau la cuptor la foc maxim timp de circa 30 minute(dupa 15 minute se intorc)sau pana cand sunt rumene si crocante.
Se recomanda consumul lor imediat pentru ca a doua zi nu mai sunt la fel de crocante dar sunt la fel de delicioase.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
Be the first to post a comment