10 min. 15 min.
INGREDIENTE:
1.1 Kg de spanac proaspat sau congelat ( in cazul in care este congelat,acesta trebuie sa aiba frunzele intregi)
2. 1 ceapa
3. 300 grame de pui
4. suc de rosii facut in casa(acesta este optional deoarece este folosit doar pentru a da culoare mancarii).NU folositi bulion din comert!!!
5. 1 legatura marar
6. sare
7. piper
MOD DE PREPARARE:
1.Se toaca spanacul
2.Se taie carnea de pui cubulete
3. Se incinge o tigaie non-aderenta si se pune putina apa fierbinte( in loc de ulei )
4.Cand apa a inceput sa fiarba se pun cubuletele de pui
5.Intre timp,pana se fierbe puiul,se pune intr o oala apa fierbinte si ceapa.Aceasta este gata cand devine translucida.

7.Cand spanacul este aproape fiert puneti sucul de rosii,puiul,mararul,piperul si sare dupa gust.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
DESPRE SPANAC:Intareste sistemul imunitar.Contine fier(dar nu in cantitati foarte mari)sodiu,potasiu,calciu,fosfor,magneziu,sulf,mangan,zinc,cupru,iod,vitamine(A,B1,B2,B12,PP,C,acid folic).Intareste sistemul imunitar,este nutritiv si tonifiant,curata tubul digestiv,stimuleaza activitatea inimii,previne infectia gingiilor.
…Trackback: More Informations on that topic…
[…]you made running a blog glance[…]…
Thank you very much.I’m glad that u like it.