Ionela

candy bar

Indiferent cum alegem sa il numim,”candy bar”,”bufet de dulciuri”sau orice alta denumire i-am da,el reprezinta partea cea mai dorita si mai asteptata la o petrecere,de catre toti pasionatii de dulciuri declarati si nu numai.El aduce un plus de culoare si un plus de savoare evenimentelor din viata noastra.
V-ati dori o asemenea minunatie la petrecerea dumneavoastra,fie ea botez,nunta,logodna sau orice alta aniversare dar nu stiti exact cum sa procedati?
Aici intervin eu.Indiferent de tematica aleasa,de tipul de candy bar,de bugetul de care dispuneti,permiteti-mi sa va surprind.
Modelul de candy bar din fotografii este unul orientativ,acesta putand fi personalizat atat din punctul de vedere al temei cat si din punctul de vedere al produselor continute,acestea urmand a fi stabilite impreuna,in functie de preferintele dumneavoastra.Printre „dulcegariile” continute de un candy bar se numara: briosele,prajiturile pe bat,macarons,turta dulce,mini tarte si lista poate continua.
Asa ca,nu ezitati sa ma contactati.Fiecare detaliu il vom stabili impreuna iar design-ul candy barului va fi unic,in functie de specificul evenimentului dumneavoastra.

Pentru mai multe imagini si idei vizitati pagina de facebook Torturi,marturii dulci Ploiesti .

Pentru comenzi,ma puteti contacta la nr. de tel.: 0725.155.095-Ionela