Ionela

SAMSUNG CSC

O combinatie primavaratica nemaipomenita,sanatoasa si satioasa.

Pentru ca am tot mancat dovleceii in diverse feluri si zilele trecute am ales sa mai fac niste chiftele de dovlecei care noua ne plac foarte mult,am zis ca de data aceasta sa le imbunatatesc atat aspectul cat si gustul.Astfel am decis sa fac chiftelele la cuptor,pe care le-am preparat ca aici.

Intre timp am facut si niste lipii rapide din faina integrala ca aici.

La final am facut o salata din salata verde,ceapa si usturoi verde,marar,ulei de masline,sare si piper si putin otet(eu am folosit otet de kombucha,dvs puteti folosi orice otet sau zeama de lamaie).

Cand toate au fost gata,am facut si un sos de iaurt grecesc a carui reteta o gasiti aici si am uns putin lipia dupa care am pus 2-3 chiftele de dovlecei si putina salata.A fost delicioasa.

Comentarii facebook

comentarii/comentariu