10 min. 15 min.

INGREDIENTE:

-O BUCATA PIEPT DE PUI
-100 GR.OREZ
-3 LINGURI CEAI VERDE
-O LINGURA ZAHAR
-O LINGURA DE MIERE
-SARE DE MARE
-PIPER
MOD DE PREPARARE:
1.Pieptul de pui se spala foarte bine,se unge cu miere si se sareaza si pipereaza.Daca aveti timp se poate lasa la marinat o ora.

2.Pe o folie de aluminiu se pun orezul,ceaiul si zaharul si se pun pe fundul gratarului.Eu am folosit un wok iar deasupra se pune gratarul pe care va fi pus pieptul.

3.Se pune pieptul pe gratar,se acopera bine cu folie si se pune capacul.Se pune pe foc,la fc mic timp de circa 40 de minute.

Se poate servi atat cald cat si rece si cred ca este o alternativa foarte buna la pieptul de pui afumat din comert care stim cu totii ca nu e deloc bun pentru sanatate.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!






I read this article fully concerning the resemblance of most recent and previous technologies,
it’s awesome article.
excellent issues altogether, you just gained a new reader.
What would you recommend about your submit that you made some days ago?
Any sure?
I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to
come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
Superb work!