Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE-4 PERSOANE:

-300 GR.PASTE INTEGRALE
-2 DOVLECEI
-2 LINGURI ULEI DE MASLINE
-500 GR.CIUPERCI
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-FULGI DE DROJDIE INACTIVA DUPA GUST
-PATRUNJEL VERDE

MOD DE PREPARARE:

1.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
2..Se curata dovlecelul si se taie cubulete.Ciupercile se taie si ele.
3.Intr-o tigaie non-aderenta se pune uleiul impreuna cu dovlecelul si ciupercile si se pune putina apa din cea in care au fiert pastele.Se soteaza pana se inmoaie.

4.Cand s-au inmuiat dovleceii si ciupercile,se pun pastele,se pune sare si piper si cam trei linguri de fulgi de drojdie si se amesteca bine.


5.Se mai pune putina apa din cea in care au fiert pastele si se mai lasa pe foc 2 minute.
6.Se pune patrunjel verde si se amesteca.

7.Cand sunt gata se pun in farfurie si se pun fulgi de drojdie pe deasupra.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

De ce fulgi de drojdie?Pentru ca pot inlocui cu succes cascavalul avand un gust asemanator.Contin foarte multe vitamine printre care enumeram magneziu si tot complexul de vitamine B.Mai multe informatii gasiti aici.