10 min. 15 min.
INGREDIENTE:
-3 DOVLECEI
-200 ML SUC DE ROSII
-2 ROSII
-O CEAPA
-5 CATEI DE USTUROI
-UN VARF LINGURITA OREGANO SI BUSUIOC
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-2 LINGURI AMIDON
MOD DE PREPARARE:
1.Se curata dovleceii si se taie fasii cu ajutorul unui peeler.
2.Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune in tigaie cu ulei de masline.
3.Se adauga rosia taiata cubulete.
4.Dupa aceea se adauga dovleceii,se sareaza si pipereaza dupa gust,se adauga condimentele si se lasa pe foc 5 minute,dupa care se adauga sucul de rosii si se lasa pe foc pana se inmoaie dovleceii.Cand s-au inmuiat,se adauga usturoiul pisat.
5.Intre timp amidonul se dilueaza cu 2 linguri apa si se adauga peste dovleceii,dupa care se mai fierbe pana cand se ingroasa sosul.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
you’re actually a good webmaster. The web site loading speed is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a excellent
activity on this topic!
I’d like this good post
thank you so much