Ionela 10 min. 15 min.


INGREDIENTE PT.2 CHECURI:

-8 OUA
-8 LINGURI DE FAINA
-8 LINGURI DE ZAHAR
-UN PRAF DE SARE
-2 LINGURI APA DE FLORI DE PORTOCAL
-UN BORCANEL GEM DE VISINE

MOD DE PREPARARE:

1.Se separa albusurile de galbenusuri.Peste albusuri se pune putina sare.


2.Se bat albusurile spuma.Galbenusurile se amesteca cu apa de flori de portocal.


3.Dupa ce s-au batut albusurile spuma,se adauga cate o lingura de zahar batand in continuare pana cand atunci cand rasturnam castronul,albusul nu cade.


4.Se adauga galbenusurile,amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

5.Se adauga faina cernuta si se amesteca tot cu ajutorul spatulei de jos in sus pentru a introduce cat mai mult aer in aluat.

6.Se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia.Se pune deasupra gem de visine.


7.Se baga la cuptor la 180 grade timp de circa 35 minute.Se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!