Ionela

SAMSUNG CSC

Un cheesecake care se prepara foarte rapid , foarte fin si delicios.

INGREDIENTE PT.4 PRAJITURELE CA CEA DIN POZA:

 

PENTRU BLAT:

-4 LINGURI FULGI DE OVAZ

-5 LINGURI MIEZ DE NUCA CRUD

-2  LINGURITE MIERE SAU INDULCITOR NATURAL DUPA GUST(daca nu vi se pare suficient de dulce,mai puteti adauga miere)

-PUTINA APA

PENTRU CREMA:

-8 LINGURI CREMA BRANZA/BRANZA DULCE

-MIERE SI INDULCITOR NATURAL DUPA GUST

-2 LINGURI FULGI DE COCOS

-PUTINA COAJA DE LAMAIE

-NUCI MACINATE PENTRU DECOR

 

MOD DE PREPARARE:

1.La inceput trebuie sa pregatim crema pentru ca ea trebuie sa stea la rece putin.Astfel amestecam intr-un bol toate ingredientele pentru crema si amestecam bine dupa care introducem la frigider sau la congelator pana cand sunt gata blaturile.
2.Dupa ce am terminat crema ne apucam de blat.Se introduc in robotul de bucatarie fulgii de ovaz si nucile si se macina bine.Dupa aceea se adauga mierea si indulcitor natural dupa gust iar la final se adauga putina apa pana cand rezulta un aluat caruia i se poate da usor forma.Nu trebuie sa fie nici foarte tare dar nici moale.
3.Se imparte aluatul in 4 si se aseaza intr-o forma rotunda.Daca nu aveti o forma speciala,puteti folosi o cutie de iaurt de 400 gr careia ii taiati fundul si o mai scurtati.Dupa ce ati facut formele din aluat,adaugati deasupra crema scoasa din frigider/congelator si presarati nuci macinate deasupra.Pentru a pune crema puteti utiliza un pos.

 

Si asta este tot.Foarte rapid si usor nu?
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!