O reteta de aripioare extra-delicioase la care dupa ce le-am facut , s-a cerut bis cat mai curand. Trebuie sa le incercati. Sunt foarte bune si foarte usor de facut.
INGREDIENTE:
-800 gr.aripioare pui
-4 linguri suc rosii/ketchup
-3-4 lingurite miere
-1/2 lingurita piper negru
-2 lingurite rase de sare
-ardei iute uscat/boia iute
-1/2 lingurita cimbru uscat
-1/2 lingurita busuioc uscat
-4 catei de usturoi tocati marunt
-3 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
Aripioarele se spala,se curata si se pun intr-un castron.
Peste ele se adauga toate ingredientele,cu exceptia uleiului, si se amesteca bine pana cand toate aripioarele sunt acoperite de marinata.
Se lasa la frigider minim 15 minute pentru a-si lua aromele.
Dupa ce s-au marinat putin,se pune uleiul intr-o tava dupa care se adauga aripioarele impreuna cu marinata.Aripioarele se pun in tava intai cu pielea in jos,urmand ca dupa primele 15-20 minute sa le intoarceti.
Se dau la cuptorul incins la 180 grade timp de circa 40 minute,pana cand sunt rumene.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
Be the first to post a comment