Ionela 10 min. 30 min.

Noroc cu dieta pe care o tin,ca v-am zis ca imi starneste imaginatia.In fiecare zi ma gandesc la retete noi ca sa nu ne plictisim si eu zic ca imi ies daca de fiecare data farfuriile raman goale.

INGREDIENTE:

-2 DOVLECEI

-450 GR.PIEPT DE PUI

-UN MORCOV DE MARIME MARE

-O LINGURITA SARE

-UN VARF LINGURITA PIPER

-UN VARF LINGURITA FULGI CHILLI

-O LINGURITA USTUROI GRANULAT

-UN VARF LINGURITA BUSUIOC/ROZMARIN

-O LINGURITA BICARBONAT DE SODIU

-250 ML.SUC DE ROSII

MOD DE PREPARARE:

1.Dovleceii se curata si se taie fasii subtiri pe lung cu ajutorul unei razatoare tip mandolina.

2.Pieptul de pui se pune in robot si se toaca dupa care se adauga morcovul dat prin razatoarea mica,condimentele si bicarbonatul de sodiu dizolvat in doua linguri de apa rece(cu tot cu apa).Se mixeaza bine.

3.Din amestecul de carne obtinut,punem intr-un capat al fasiei de dovlecel dupa care rulam si punem intr-o tava de cuptor.

4.Cand toate rulourile sunt gata,se toarna peste ele sucul de rosii si se sareaza si pipereaza.

5.Se dau la cuptor la 180 grade timp de circa 30-40 minute sau pana cand se rumenesc frumos deasupra.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!