Ionela 10 min. 15 min.

O reteta delicioasa potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina.

INGREDIENTE:

-500 GR.PIEPT DE PUI
-500 GR.CIUPERCI
-250 GR.FASOLE ROSIE CONSERVA
-200 ML.SMANTANA DULCE
-O CEAPA
-5 CATEI DE USTUROI
-SARE SI PIPER DUPA GUST



MOD DE PREPARARE:

1.Se spala si se taie pieptul de pui cubulete.
2.Ciupercile se taie fasii.
3.Ceapa si usturoiul se toaca marunt.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul,se adauga ceapa si usturoiul si se amesteca bine.Se pune si pieptul de pui si se amesteca ,apoi se adauga ciupercile.Se sareaza si pipereaza,dupa care se adauga smantana dulce si se tine pe foc pana cand se gatesc  ciupercile si pieptul.


5.Cand este gatit puiul,se pune si fasolea rosie,se amesteca si se mai lasa pe foc un minut.

 


POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!