Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE: -250 GR.OREZ BASMATI

-250 GR.CIUPERCI
-400 ML.SUC DE ROSII(de preferat facut in casa)
-100 ML.APA
-2 FIRE DE CEAPA VERDE
-2 FIRE DE USTUROI VERDE
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-UN VARF DE LINGURITA DE OREGANO SAU BUSUIOC
-2 FOI DE DAFIN
MOD DE PREPARARE:

1.Se fierbe orezul separat(la o masura de orez se pun doua masuri de apa) cu putina sare.
2.Se taie ceapa,usturoiul si ciupercile si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


3.Se lasa un minut amestecandu-se bine dupa care se pune sucul de rosii amestecat cu apa,condimentele si se lasa pana se inmoaie ciupercile.

4.Cand este gata se aranjeaza rezul in farfurie,se toarna putin sos peste si se orneaza cu patrunjel verde.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!