Ionela

DSC_0600

O modalitate foarte buna de a da un aspect si un gust minunat muschiuletului de orice fel.De aceasta data eu am ales un muschiulet de oaie.

INGREDIENTE:

-300 gr.muschiulet de oaie sau orice alt muschi subtire
-un pachet de foitaj
-sare si piper
-cimbru uscat
MOD DE PREPARARE:

Muschiuletul de oaie se sareaza si pipereaza,se adauga cimbru uscat si se prajeste pe toate partile intr-o tigaie bine incinsa doar cat sa prinda putina culoare si sa sigileze bine sucurile in interior.
Cand este gata pe toate partile-aceasta parte nu ar trebui sa dureze mai mult de 3-4 minute-se pune pe o fasie de foitaj,se impatureste,se unge cu ou batut si se da la cuptor la 200 grade timp de circa 20 minute(pana cand foitajul este auriu deasupra).

Se poate servi cu un gem de ardei iute sau cu un sos de iaurt.
Este extraordinar de bun si arata foarte bine,fiind potrivit atat pentru o cina cu invitati speciali cat si pentru o cina in familie.

 
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!