Ionela

10736275_858017337565415_1007168398_o

O reteta care nu are cum sa nu va placa. Este delicioasa si foarte satioasa.

INGREDIENTE:

UN MUSCHIULET SUBTIRE DE PORC
4 OUA
4 LINGURI DE ULEI
4 LINGURI FAINA
1/2 LINGURITA SARE
1/2 LINGURITA PIPER
1/2 LINGURITA CIMBRU USCAT
1/2 LINGURITA BOIA IUTE

MOD DE PREPARARE:

Muschiuletul se taie felii si se prajeste cate 30 secunde pe fiecare parte cat sa prinda putina culoare si sa sigilam sucurile in interior.Tigaia trebuie sa fie incinsa.
Intre timp facem pandispanul sarat astfel:separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu sarea dupa care adaugam galbenusurile,uleiul si amestecam bine .La final adaugam faina amestecata cu praful de copt si restul de condimente uscate.Amestecam pana se omogenizeaza.
Cand avem gata aluatul,montam preparatul pentru a-l da la cuptor:Ungem o tava cu putin ulei si o tapetam cu faina.Asezam feliutele de muschiulet dupa care turnam aluatul deasupra.
Se da la cuptor la 180 grade timp de circa 30 minute.Cand este gata se rastoarna pe o farfurie astfel incat muschiuletul sa fie deasupra si blatul dedesubt.
Se serveste cu o salata sau cu muraturi.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!