Ionela

Datorita dietei pe care o tin in prezent-si spun datorita pentru ca este un lucru bun,am invatat sa gatesc mancarurile pe care la gateam inainte dar intr-o maniera foarte sanatoasa si chiar si mai rapida .Aceasta mancare de fasole este delicioasa,va spun.

INGREDIENTE:

-500 GR.FASOLE BOABE FIARTA(250 gr.nefiarta)
-2 MORCOVI DE MARIME MEDIE
-O CEAPA MARE
-O RADACINA PASTARNAC
-3 LINGURI ROSII CUBURI
-150 ML.SUC ROSII
-200 ML.APA
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-2-3 FOI DE DAFIN

MOD DE PREPARARE:

Daca nu aveti,asa cum am avut eu, o conserva de fasole,puteti folosi fasole boabe pe care o fierbeti separat pana cand este fiarta.
Cand avem fasolea pregatita,ne apucam de mancare.Ceapa o curatam si o tocam marunt,morcovii si pastarnacul la fel.
Intr-o cratita punem o lingurita ulei si adaugam ceapa pe care o calim putin pana se inmoaie dupa care adaugam morcovii,pastarnacul si apa.Adaugam si foile de dafin si lasam legumele sa fiarba pana cand apa este aproape evaporata.Adaugam fasolea,rosiile taiate cuburi si sucul de rosii.Potrivim de sare si piper dupa care lasam sa fairba la foc mediu pana cand zeama se reduce. Consistenta mancarii trebuie sa nu fie una lichida ci dimpotriva.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!