Ionela 10 min. 15 min.

fitness-objective
Dragii mei saptamanile trecute va spuneam despre zumba,un sport pe care l-am incercat si care mi se pare minunat.
De aceasta data am hotarat,si asta pentru ca poate nu tuturor ne place dansul dar poate am vrea sa facem miscare,sa va vorbesc despre un alt sport foarte frumos si anume Fitness-ul.

In ce consta si la ce ajuta fitness-ul?

Fitness-ul are multiple valențe. Cele mai importante sunt:

1) menținerea și îmbunătățirea sănătății;

2) tonifierea mulsculaturii;

3) pierderea kilogramelor în plus;

4) creșterea condiției fizice

Cel mai potrivit pentru femei din punctul meu de vedere ar fi fitness-ul de tip aerobic pe cand pentru barbati ar fi potrivit cel de tip muscular.

„De ce fitness?”.

Pai cum va spuneam si la inceput eu zic ca trebuie sa incercam mai multe sporturi inainte de a-l pe cel potrivit pentru noi.Eu am gasit modalitatea perfecta de a face miscare dar poate nu tuturor ne place dansul sau poate ne place dar nu putem pur si simplu sa facem niste miscari coordonate si line astfel ca zumba nu ar fi buna.In schimb la fitness aerobic desi totul se face tot pe muzica miscarile sunt total diferite si poate mult mai usor de realizat pentru unii din noi.

Astfel , eu va sfatuiesc daca nu ati incercat pana acum, sa mergeti macar la o sedinta de fitness si sa vedeti daca este ceea ce va trebuie .Cu siguranta dupa ce il veti descoperi si dupa ce veti descoperi singuri beneficiile sale,nu veti mai renunta.

Ei si acum, ca incepatori, vine intrebarea pe care recunosc am pus-o si eu  „De ce echipament avem nevoie intr-o sala de sport?”.

Ei bine nu e foarte complicat sa gasiti un echipament potrivit.In principiu echipamentul adecvat acestui sport trebuie sa fie dintr-un material de calitate, sa lase pielea sa respire si sa fie desigur foarte comod.