10 min. 15 min.
INGREDIENTE:
-1 KG.DOVLECEI
-4 OUA
-FAINA NEAGRA
-ULEI DE MASLINE PENTRU UNS FOAIA DE COPT
-SARE SI PIPER DUPA GUST
MOD DE PREPARARE:
1.Se curata dovleceii si se taie felii.
2.Se bat ouale cu sare si piper intr-un castron.
3.Se dau dovleceii prin faina neagra,dupa aceea prin oul batut si iarasi prin faina.
4.Se pune hartie de copt in tava de cuptor si se unge cu putin ulei de masline dupa care se pun dovleceii.Se baga la cuptor la temperatura maxima timp de 10-15 minute dupa care se intorc cu ajutorul unei furculite si se mai lasa 10 minute.
Se servesc simpli sau cu mujdei de usturoi.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
Appreciating the hard work you put into your blog and in
depth information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material.
Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.
in poze,faina numai neagra nu e,in rest arata demential ,sint mult mai sanatosi si ii voi incerca in mod sigur,multam fain de idee
in poze,faina numai neagra nu e,in rest arata demential ,sint mult mai sanatosi si ii voi incerca in mod sigur,multam fain de idee