10 min. 15 min.
Ce poate fi mai bine decat ca atunci cand vrei sa rontai ceva,sa ai ceva atat de sanatos la indemana?
INGREDIENTE:
-HRISCA CATA DORIM
MOD DE PREPARARE:
1.Se pune hrisca intr-o tigaie non-aderenta si se amesteca pana cand aceasta incepe sa se expandeze ca porumbul de floricele.
DE CE HRISCA? Pentru ca:
– Protejeaza sistemul cardio-vascular.
– Reduce nivelul colesterolului.
– Imbunatateste fluxul sangvin.
– Scade presiunea arteriala.
– Previne aparitia calculilor biliari.
– Satisface apetitul si alimenteaza organismul.
– Este eficienta in reducerea acumularilor de grasime si ajustarea metabolismului.
– Previne aparitia si impiedica evolutia ischemiei cardiace.
– Trateaza arteroscleroza.
– Trateaza boli hepatice si de inima.
– Trateaza diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala sau anemie.
– Contine vitamine: niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina.
– Contine minerale: zinc, fier si potasiu.
La mine nu arata deloc asa 🙁 au pocnit putin, precum popcornul, dar sunt tare mititele si dure, greu de mancat.. cu ce am gresit? trebuia hidratata hrisca inainte?
Probabil a fost focul prea puternic.Incearca la foc mic ca poate asa pocnesc mai bine.Eu nu am incercat decat cu un singur fel(marca) de hrisca si au fost foarte ok.Crocante dar nu sa-ti spargi dintii.Cat despre hidratare nu trebuie hidratata inainte.Eu zic sa mai incerci si sa pui putine in tigaie si la foc mai mic.Astept sa imi spui daca a fost ok.Spor.