10 min. 15 min.

O reteta rapida si usoara.
INGREDIENTE:
-300 GR.PIEPT DE PUI
-3 LINGURITE GEM DE ARDEI IUTE
-O LINGURITA OTET BALSAMIC
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-BUSUIOC PENTRU DECOR
MOD DE PREPARARE:
1.Se spala bine pieptul de pui si se taie bucatele.Se pune intr-un castron si se adauga peste gemul de ardei,otetul balsamic,sare si piper si se amesteca foarte bine.Se lasa la marinat minim o ora.
2.Dupa ce s-a marinat se pune o tigaie non-aderenta la incins,timp in care peste pieptul de pui marinat se pune uleiul de masline si se amesteca bine.Dupa aceea se pune pieptul in tigaia incinsa si se prajeste bine pe toate partile.Se scoate din tigaie si se orneaza cu busuioc.Se serveste alaturi de o lingura de gem de ardei iute.
Reteta de gem o gasiti aici.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!






[…] carnii.Eu l-am folosit pentru a face un piept de pui tras la tigaie a carui reteta o gasiti aici si pentru a face niste coaste de porc la […]
Citind tot felul de retete ajungi sa te crezi un Idiot, un Prost, un Netot, un Neinitiat, unul care traieste degeaba! Eu personal nu am auzit de gem de ardei iute. De pasta de ardei iute am mai auzit, dar de gem nu. Probabil ca sunt un mare Prost, un mare Idiot si traiesc degeaba pe lumea asta!
Pentru toate exista un inceput zic eu.Eu una nu inteleg de ce trebuie sa comentam aiurea?Nu ne place o emisiune schimbam canalul.Alegerea ne apartine.In plus din cate stiu eu gatitul implica si creativitate.Sau nu?