Ionela 10 min. 15 min.

Desi poate pare o combinatie mai neobisnuita,credeti-ma este extraordinar de buna.

INGREDIENTE PT.4 PERSOANE:

-4 PASTRAVI
-50 GR.UNT
-SARE SI PIPER
-250 GR.CIUPERCI
-1/2 CEAPA
-3 CATEI DE USTUROI
-100 ML.SMANTANA DULCE
-O LINGURA ULEI MASLINE

MOD DE PREPARARE:

1.Se curata si se spala pastravii,se sareaza si pipereaza si se pun intr-o tigaie bine incinsa,unsa in prealabil cu putin ulei.Se pune deasupra untul taiat cubulete.Se lasa pana cand se prajeste pe o parte dupa care se intoarce.Dureaza cam 1o-15 minute pe fiecare parte.


2.Separat se fac ciupercile.Se pune uleiul intr-o tigaie,se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si se amesteca bine.

3.Dupa aceea se adauga si ciupercile,se sareaza si pipereaza,se lasa 10 minute pe foc timp in care se amesteca,dupa care se adauga smantana dulce si se mai lasa un minut.La sfarsit se poate adauga putin patrunjel verde.

4.Se servesc impreuna.Noi l-am servit si cu un sos de iaurt cu patrunjel si usturoi.
Am amestecat 200 gr.de iaurt cu 5 catei de usturoi pisati si cu jumatate de legatura de patrunjel verde.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!