10 min. 15 min.
INGREDIENTE:
1. 700g bame
2. 1. telina mica
3. 2 ardei grasi
4. 1 ceapa
5. suc de rosii facut in casa sau 1 cutie de rosii cuburi fara conservant
6. o cana de apa fierbinte (filtrata)
7. 1 legatura patrunjel
8. 500g piept de pui
9. oregano,sare marina si piper
MOD DE PREPARARE:
1.Se incinge o tigaie non-aderenta si se pune putina apa fierbinte(in loc de ulei).
2.Cand apa a inceput sa fiarba se pune puiul taiat cubulete.
3.Intre timp,pana se fierbe puiul,intr-o alta tigaie si procedam la fel si cu ceapa( incingem tigaia,punem apa fierbinte si adaugam ceapa.O lasam pana devine translucida).
4.Dupa ce ceapa s-a facut adaugam restul legumelor taiate cubulete.
5.Cand legumele s-au patruns punem si sucul de rosii.
6.Adaugam pieptul de pui si completam cu apa le lasam sa fiarba 5 minute.
7.Punem si bamele intregi in tigaie si restul ingredientelor oregano,patrunjel,sare,piper.Le mai lasam 15 minute.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
Be the first to post a comment