Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:

1. 700g bame

2. 1. telina mica
3. 2 ardei grasi


4. 1 ceapa
5. suc de rosii facut in casa sau 1 cutie de rosii cuburi fara conservant
6. o cana de apa fierbinte (filtrata)
7. 1 legatura patrunjel
8. 500g piept de pui
9. oregano,sare marina si piper

MOD DE PREPARARE:

1.Se incinge o tigaie non-aderenta si se pune putina apa fierbinte(in loc de ulei).

2.Cand apa a inceput sa fiarba se pune puiul taiat cubulete.

3.Intre timp,pana se fierbe puiul,intr-o alta tigaie si procedam la fel si cu ceapa( incingem tigaia,punem apa fierbinte si adaugam ceapa.O lasam pana devine translucida).

4.Dupa ce ceapa s-a facut adaugam restul legumelor taiate cubulete.

5.Cand legumele s-au patruns punem si sucul de rosii.

6.Adaugam pieptul de pui si completam cu apa le lasam sa fiarba 5 minute.

7.Punem si bamele intregi in tigaie si restul ingredientelor oregano,patrunjel,sare,piper.Le mai lasam 15 minute.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!