Ionela

SAMSUNG CSC

Aceste briose aperitiv sunt extrem de delicioase,simplu si rapid de facut si foarte aspectuoase.Cu siguranta oaspetii vostri vor fi incantati.

 

In plus le puteti „personaliza” in functie de ce aveti prin frigider, puteti folosi resturi de la alte mese,etc.

INGREDIENTE PENTRU CIRCA 15 BRIOSE:

-4 OUA
-200 GR.FAINA
-150 ML.LAPTE
-4 LINGURI ULEI
-UN PLIC PRAF DE COPT
-SARE SI PIPER DUPA GUST(cam un varf  lingurita piper si 1/2 lingurita rasa de sare)
-DIVERSE:MASLINE,ARDEI GRAS,SUNCA PRESATA,SALAM,CIUPERCI,GOGOSARI MURATI,CARNITA DE PUI FIARTA,CASCAVAL,ETC

MOD DE PREPARARE:

1.Intr-un bol se pun faina,sarea,piperul si praful de copt si se amesteca bine cu un tel.Dupa aceea se face la mijloc o adancitura unde se pun ouale,laptele si uleiul si se amesteca bine.La sfarsit adaugati ingredientele optionale.
2.Cans aluatul este bine omogenizat,se toarna in forme de briose si se da la cuptor la 180 grade timp de circa 35 minute.Se pot proba cu ajutorul unei scobitori.Daca scobitoarea iese curata din aluat inseamna ca sunt gata.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!