Ionela

Smartphone-urile sunt scumpe asa ca nu ai vrea sa cheltui sute de lei pe unul si sa sfarsesti prin a avea un ecran zgariat sau chiar spart din moment ce ecranul este cea mai vulnerabila componenta a acestuia.Din acest motiv,eu zic ca da,smartphone-ul chiar are nevoie de protectie.Cea mai buna optiune este sa apelezi la un ecran de protectie sau la o folie de protectie pentru ecran.De ce ar trebui sa folositi o folie protectoare?Sa va dau cateva motive,zic eu suficiente:

1.Cel mai important aspect este ca protejeaza ecranul de praf ,zgarieturi si socuri .In plus ,in cazul unei stropiri cu diverse substante(vopsea) care nu mai pot fi curatate,folia se poate da jos si schimba,costurile fiind foarte mici in comparatie cu costurile schimbarii ecranului.

2.Imbunatateste aspectul estetic al telefonului in cazul in care folia este una cu efect de oglinda sau cu efect mat.

3.Protejeaza de razele UV,ecranul putandu-se deteriora daca nu este protejat cu o folie de protectie.

4.Reduce prezenta amprentelor sau a urmelor de grasime.

5.Daca folia este una premium,cum puteti gasi pe https://www.smartprotection.ro ,atunci poate respinge murdaria,fiind tratata oleofobic si hidrofobic,ecranul stergandu-se mult mai usor si respingand apa.In plus ecranul este mult mai stralucitor.

Cum alegem tipul de folie potrivit? Va spuneam de foliile de sticla premium de pe https://www.smartprotection.ro.

De ce o folie premium?Pentru ca :

1.Este construita din sticla tratata termic de calitate inalta, ofera o protectie anti-soc foarte ridicata, pastrand in acelasi timp calitatea maxima a rezolutiei. In comparatie cu foliile normale, sticla securizata ofera o suprafata delicata display-ului, utilizatorul beneficiind astfel de o experienta placuta la fiecare utilizare a smartphone-ului.

2.Are cea mai buna protectie “anti-explozie” de pe piata. Are o abilitate excelenta in protejarea telefonului impotriva loviturilor. In cazuri extreme, daca ajunge sa se sparga, nu se dezintegreaza in bucatele mici ci ramane compact pentru siguranta utilizatorului. Poate fi inlocuita cu usurinta oricand.

3.Este perfect transparenta oferind 100% claritate.

4.Duritatea sticlei este de 9H.Ce inseamna 9H?Ganditi-va ca diamantul are duritatea 10H pe scara Mohs.

In plus,pe https://www.smartprotection.ro am aflat ca au si o campanie de reduceri cu ocazia sarbatorii de  Valentine’s Day, campanie care este valabila in perioada 10-14 februarie astfel ca puteti profita de ocazie sa faceti un cadou util cuiva drag sau sa va schimbati vechea folie a smartphone-ului cu una  premium.Cu siguranta veti vedea si simti diferenta.