Ionela

1381653_1421396398073761_1398087792_n

Somonul afumat se intalneste cu dulcele ananas… Rezultat: un aperitiv picant si afumat!

Ingrediente: un ananas copt, 2 pachete de somon afumat, 1 andiva mica, un castravete, crema de branza dulce (alegeti o branza dulce care are consistenta unui iaurt), mustar cu bobite, lamaie verde, marar, migdale prajite.

 

Preparare: taiati ananasul in jumatate, scoateti miezul. Taiati somonul in felii subtiri, stropiti-l cu lamaie. Taiati andiva si castravetele in felii subtiri. Amestecati branza cu 2 lingurite de mustar cu bobite. Adaugati somonul, mararul si amestecati. Puneti aceasta compozitie in cele doua jumatati de ananas.

 

Rezultat: o salata de somon afumat, picanta, dulce acrisoara si parfumata de inegalabilul ananas!

Atat reteta cat si poza ii apartin,deja veteranei in salate,Flora Flora.

Comentarii facebook

comentarii/comentariu