Ionela

DSC_0216

Este o salata fara alte adaugiri gen gris sau paine,este pufoasa,cremoasa si extraordinar de gustoasa.

INGREDIENTE:

-100 GR.ICRE CRAP/HERING
-250 ML.ULEI
-2-3 LINGURITE ZEAMA DE LAMAIE
-3-4 LINGURI DE SIFON/APA MINERALA
-CEAPA TOCATA MARUNT DUPA GUST

MOD DE PREPARARE:

Icrele se curata de pielite,dupa care se adauga intr-un castron.Peste ele se adauga o lingurita zeama de lamaie si se mixeaza,adaugand cate putin ulei in fir subtire.Se mixeaza pana cand se foloseste tot uleiul,iar din cand in cand mai adaugam si restul de zeama de lamaie,iar cand compozitia este foarte groasa se adauga cate o lingura de sifon/apa minerala.
La final se adauga ceapa tocata marunt,dupa gust.Daca icrele nu au fost sarate,se potrivesc de sare si se dau la frigider.
Aceasta salata este cremoasa,pufoasa si seamana foarte mult cu cea cumparata la consistenta.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

 

Comentarii facebook

comentarii/comentariu