Ionela

SAMSUNG CSC

Aceasta salata este nemaipomenit de buna si plina de vitamine.

INGREDIENTE:

-O CONSERVA TON
-2 MORCOVI DE MARIME MEDIE
-UN SFERT DE TELINA(CAT O CUTIE DE CHIBRITURI)
-UN PASTARNAC DE MARIME MEDIE
-UN MAR
-150 GR.BOABE DE PORUMB DULCE
-5 LINGURITE IAURT GRECESC
-O LINGURITA MUSTAR
-2 LINGURI ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN
-2 LINGURITE ZEAMA DE LAMAIE
-3 CATEI DE USTUROI
-SARE SI PIPER DUPA GUST

MOD DE PREPARARE:

1.Legumele se curata si se dau prin razatoarea mica.Marul se spala si se da prin razatoarea mare.Dupa aceea se storc si se pun intr-un castron.
2.In castron se adauga si tonul si boabele de porum dupa care se pregateste sosul pentru salata.
3.Sosul il pregatiti astfel:puneti iaurtul intr-un castron,adaugati mustarul,uleiul,zeama de lamaie si amestecati bine pana cand uleiul este incorporat complet si sosul este perfect omogen.La final se adauga usturoiul zdrobit.
4.Sosul astfel obtinut se toarna peste amestecul de legume si ton si se amesteca bine.La sfarsit se potriveste de sare si piper.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu