Ionela 10 min. 15 min.


INGREDIENTE:

-O MASURA DE COUS-COUS(O CEASCA)
-DOUA MASURI DE APA(DOUA CESTI)
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-150 GR.FASOLE ROSIE FIARTA SAU LA CONSERVA(ATENTIE LA CONSERVE:CITITI ETICHETA)
-200 GR.PORUMB DULCE
-O CEAPA MICA

MOD DE PREPARARE:

1.Se pune apa la fiert cu putina sare iar cous-cousul se pune intr-un castron.
2.Dupa ce a fiert apa se toarna peste cous-cous,se adauga uleiul de masline si se acopera.
3.Dupa 5 minute se descopera si se amesteca cu o furculita.Se potriveste de sare si piper si se adauga fasolea,porumbul si ceapa.
4.Se decoreaza cu putin patrunjel verde.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

DESPRE COUS-COUS:
este un produs tradiţional în unele ţări din Africa.Se face din griş din grâu dur şi făină de grâu dur.Este considerat un produs mai valoros din punct de vedere nutriţional decât pastele sau alte produse din făină de grâu. Are indice glicemic scăzut şi păstrează mai multi nutrienţi.

Comentarii facebook

comentarii/comentariu