Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE :

-O SALATA VERDE ;
-250 GR.CREVETI CONGELATI;
-UN MORCOV ;
-O LAMAIE ;
-3 LINGURITE MUSTAR ;
-2 LINGURI ULEI MASLINE ;
-SARE SI PIPER DUPA GUST ;
-2 LINGURITE MIERE ;

MOD PREPARARE :

1. Se spala salata si se taie iar morcovul se da pe razatoarea mare .Se pun intr-un bol pana gatim crevetii.
2. Separat crevetii se trag la tigaie cu putin ulei de masline.Pentru un gust mai bun ei pot fi marinati cu o zi inainte in zeama de lamaie,ulei de masline si condimente.

3. Dupa ce s-au racit,crevetii se pun peste salata .

4. Separat se face sosul frantuzesc amestecand intr-un castronel zeama de lamaie ,mierea,mustarul,uleiul de masline,sarea si piperul.Se pune peste celelalte ingrediente inainte de servire si se amesteca bine.Pentru un plus de crocanteala eu am pus si putina varza noua taiata subtire.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT !

Comentarii facebook

comentarii/comentariu