Ionela 10 min. 15 min.

Ceva rapid,gustos si aratos.

INGREDIENTE:

-500 GR.PIEPT DE PUI
-200-250 GR.CASCAVAL SAU MOZZARELLA(daca vreti sa fie mai sanatos)
-SARE SI PIPER
-ATA PENTRU LEGAT

MOD DE PREPARARE:

1.Pieptul de pui se spala si se desface,lasandu-l bucata intreaga.
2.Se pune o bucata de folie alimentara deasupra pieptului si se bate ca la snitel.
3.Cand este suficient de subtire pieptul se sareaza si pipereaza.
4.Cascavalul sau mozzarella se taie fasii lungi si se pune pe pieptul de pui la margine asa cum se vede in imagine.

5.Se ruleaza si se leaga bine cu bucati de sfoara.

6.Se unge o tigaie non-aderenta cu putin ulei,se incinge si se pune rulada din piept de pui dupa care se acopera cu un capac si se lasa la foc mediu.Se tine circa 10 minute dupa care se intoarce si pe cealalta parte si se mai tine cu capac inca circa 10 minute.
7.Cand este gata se taie felii si se serveste de preferinta cald,alaturi de o salata de sezon.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu