Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:

-7-8 ROSII POTRIVITE
-250 GR.CIUPERCI
-O CESCUTA OREZ
-2 CESCUTE APA
-O CEAPA
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-SARE SI PIPER

MOD DE PREPARARE:

1.Se spala ciupercile.Ceapa se curata si se toaca marunt.Intr-o tigaie se pun uleiul,ceapa si ciupercile si se calesc timp de 5 minute.Dupa aceea se adauga orezul spalat si se adauga apa.Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana cand scade apa si orezul este fiert.


2.Intre timp se spala rosiile,li se taie un capac si se golesc inauntru cu ajutorul unei lingurite.

3.Se umplu rosiile cu amestecul de ciuperci,se acopera cu capacelele taiate,in jurul lor se pune putin sos obtinut din continutul rosiilor si se dau la cuptorul incins timp de 10 minute.Sosul l-am preparat asa:am blendat jumatate din ce am scos din rosii,am adaugat sare si piper,putin cimbru si oregano.L-am turnat pe langa rosii.Cealalta jumatate am folosit-o  pentru a face un sos de rosii picant ca aici.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu