Ionela 10 min. 15 min.

O reteta rapida si usoara.

INGREDIENTE:

-300 GR.PIEPT DE PUI
-3 LINGURITE GEM DE ARDEI IUTE
-O LINGURITA OTET BALSAMIC
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-BUSUIOC PENTRU DECOR

MOD DE PREPARARE:

1.Se spala bine pieptul de pui si se taie bucatele.Se pune intr-un castron si se adauga peste gemul de ardei,otetul balsamic,sare si piper si se amesteca foarte bine.Se lasa la marinat minim o ora.
2.Dupa ce s-a marinat se pune o tigaie non-aderenta la incins,timp in care peste pieptul de pui marinat se pune uleiul de masline si se amesteca bine.Dupa aceea se pune pieptul in tigaia incinsa si se prajeste bine pe toate partile.Se scoate din tigaie si se orneaza cu busuioc.Se serveste alaturi de o lingura de gem de ardei iute.

Reteta de gem o gasiti aici.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu