Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:

-500 GR.PIEPT DE PUI
-O CEAPA
-5 CATEI DE USTUROI
-200 ML.SMANTANA DULCE
-100 GR.BRANZA FETA
-PIPER SI SARE DACA MAI ESTE NECESAR
-25 GR.UNT

MOD DE PREPARARE:

1.Se pune pieptul de pui intr-o tigaie non-aderenta si se prajeste amestecand din cand in cand.

2.Cand pieptul este aproape prajit se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si se mai lasa pe foc 2 minute.

3.Separat se pune untul intr-o tigaie ,se adauga smantana dulce si se lasa pe foc pana cand se incalzeste.Dupa aceea se adauga branza feta si se striveste cu ajutorul unei furculite.Se mai lasa pe foc,amestecand incontinuu,inca 3 minute.

4.Cand sosul este gata se toarna peste piept,se adauga piper si se mai lasa 2 minute.Se gusta si daca mai este nevoie se mai adauga sare.ATENTIE!Branza feta este sarata.Nu adaugati sare inainte sa gustati.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu