INGREDIENTE:
-500 GR.PIEPT DE PUI
-O CEAPA TAIATA MARUNT
-5 CATEI DE USTUROI TAIATI MARUNT
-300 ML.LAPTE DE COCOS(il puteti prepara ca aici: http://cemaimancam.ro/?p=240)
-O LINGURA ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN
-O LINGURA AMIDON
-SARE DE MARE SI PIPER DUPA GUST
-O LEGATURA PATRUNJEL TAIAT MARUNT
-PT GARNITURA DE COUSCOUS,PREGATIM COUSCOUS-UL CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE PE AMBALAJ
MOD DE PREPARARE:
1.Se pune intr-o tigaie uleiul de masline,se adauga ceapa si usturoiul si se amesteca bine.
2.Se adauga pieptul de pui,se sareaza si pipereaza dupa care se amesteca putin si se pun 5 linguri din laptele de cocos.
3.Dupa ce s-a gatit puiul se adauga si restul de lapte de cocos.
4.Intr-un castron se dilueaza amidonul cu putina apa rece si se toarna in tigaie amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul.
5.Dupa ce s-a ingrosat sosul se opreste focul si se adauga patrunjelul(optional).
6.Se decoreaza dupa preferinta si se serveste cu o salata si cu garnitura de couscous.
POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!
Thanks for sharing your thoughts about seo. Regards
It’s very simple to find out any topic on net as compared to books, as I found this article at this web site.
Fine way of explaining, and fastidious paragraph to get information regarding my presentation subject, which i am going
to present in school.