Ionela


INGREDIENTE:

-500 GR.PIEPT DE PUI
-O CEAPA TAIATA MARUNT
-5 CATEI DE USTUROI TAIATI MARUNT
-300 ML.LAPTE DE COCOS(il puteti prepara ca aici:
http://cemaimancam.ro/?p=240)
-O LINGURA ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN
-O LINGURA AMIDON
-SARE DE MARE SI PIPER DUPA GUST
-O LEGATURA PATRUNJEL TAIAT MARUNT

-PT GARNITURA DE COUSCOUS,PREGATIM COUSCOUS-UL CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE PE AMBALAJ
MOD DE PREPARARE:

1.Se pune intr-o tigaie uleiul de masline,se adauga ceapa si usturoiul si se amesteca bine.

2.Se adauga pieptul de pui,se sareaza si pipereaza dupa care se amesteca putin si se pun 5 linguri din laptele de cocos.

3.Dupa ce s-a gatit puiul se adauga si restul de lapte de cocos.
4.Intr-un castron se dilueaza amidonul cu putina apa rece si se toarna in tigaie amestecand incontinuu pana se ingroasa sosul.

5.Dupa ce s-a ingrosat sosul se opreste focul si se adauga patrunjelul(optional).

6.Se decoreaza dupa preferinta si se serveste cu o salata si cu garnitura de couscous.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu