Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:

-O BUCATA PIEPT DE PUI
-100 GR.OREZ
-3 LINGURI CEAI VERDE
-O LINGURA ZAHAR
-O LINGURA DE MIERE
-SARE DE MARE
-PIPER

MOD DE PREPARARE:

1.Pieptul de pui se spala foarte bine,se unge cu miere si se sareaza si pipereaza.Daca aveti timp se poate lasa la marinat o ora.

2.Pe o folie de aluminiu se pun orezul,ceaiul si zaharul si se pun pe fundul gratarului.Eu am folosit un wok iar deasupra se pune gratarul pe care va fi pus pieptul.

3.Se pune pieptul pe gratar,se acopera bine cu folie si se pune capacul.Se pune pe foc,la fc mic timp de circa 40 de minute.

Se poate servi atat cald cat si rece si cred ca este o alternativa foarte buna la pieptul de pui afumat din comert care stim cu totii ca nu e deloc bun pentru sanatate.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu