Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:

-PESTE
-SARE SI PIPER
-PATRUNJEL VERDE

PENTRU MUJDEI:O CAPATANA USTUROI,3 LINGURI ULEI,O LINGURITA RASA DE SARE,200 ML.APA MINERALA
RETETA DE MAMALIGA O GASITI AICI

MOD DE PREPARARE:

1.Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza si se introduce la cuptor timp de circa 30 de minute.
2.Mujdeiul se prepara astfel:se zdrobeste usturoiul si se freaca cu sare,dupa care se adauga uleiul ca la maioneza(putin cate putin)si se freaca foarte bine pana se absoarbe tot uleiul.Dupa aceea se toarna apa minerala peste el.
3.In timp ce pestela este la cuptor,se face mamaliga din mei.
4.Cand pestele este gata se pune pe  farfurie si se orneaza cu patrunjel verde.

Se serveste cu mamaliga din mei si cu mujdeiul de usturoi.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu