Ionela 10 min. 15 min.


INGREDIENTE:

-4 PASTRAVI(SAU IN FUNCTIE DE NUMARUL PERSOANELOR PENTRU CARE GATIM)
-500 ML.SUC DE ROSII
-200 ML.APA
-UN ARDEI GRAS(SAU ARDEI GRAS DE LA CONGELATOR)
-3 CEPE
-5 CATEI DE USTUROI
-300 GR.CARTOFI
-300 GR.DOVLEAC PENTRU PLACINTA
-3 FOI DE DAFIN
-SARE SI PIPER DUPA GUST

MOD DE PREPARARE:

1.Se curata ceapa si se taie julienne,ardeiul se taie cubulete iar restul legumelor se curata si se taie bucati mari.
2.Se pune o craticioara pe foc si se pune o lingura de ulei si se pun ceapa si ardeiul,se calesc putin dupa care se pune sucul de rosii si apa si se potriveste de sare si piper.
3.Pastravul si legumele se pun intr-o tava de cuptor,se toarna peste el sucul de rosii si se pun foile de dafin si cateii de usturoi tocati marunt.

4.Se pune la cuptor timp de circa 30 de minute la 200 de grade(treapta 7).

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu