Ionela

SAMSUNG CSC

Niste paste delicioase ,sanatoase si usor de facut.

INGREDIENTE 4 PERSOANE:

-300 GR.PASTE INTEGRALE

-2 CONSERVE TON

-300 GR.AMESTEC LEGUME CONGELATE

-350 ML.SUC DE ROSII

-O CEAPA

-O LINGURAULEI MASLINE,COCOS,PALMIER

-5 CATEI DE USTUROI

-BUSUIOC

-SARE SI PIPER DUPA GUST

-OPTIONAL FULGI DE DROJDIE

 

MOD DE PREPARARE:

1.Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

2.Legumele se fierb in apa cu sare.

3.Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.

4.In timp ce fierb pastele si legumele,pregatim sosul.Intr-o tigaie punem uleiul,adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt si calim putin.

5.Dupa ce s-au calit ,adaugam sosul de rosii,putin busuioc uscat sau verde,potrivim de sare si piper, dupa care adaugam conservele de ton si mai lasam pe foc 3 minute.

6.Cand legumele si pastele sunt fierte,se scurg si se adauga in sosul obtinut,dupa care se mai lasa pe foc inca 2-3 minute.

7.Pastele se servesc cu busuioc deasupra si pentru a le da o aroma de cascaval si un plus de vitamine, se pot presara deasupra fulgi de drojdie.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

 

 

Comentarii facebook

comentarii/comentariu