Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:
1. 500g  de paste din grau dur (le gasiti la lidl )
2. 200g pancetta sau bacon
3. 4 galbenusuri + un albus
5. parmezan
6. sare marina si piper

MOD DE PREPARARE:

1.Fierbeti pastele in apa clocotita cu putina sare in jur de 5 minute.

2.Verificati muscand o pasta,daca este prea tare si daca se lipeste de dinti inseamna ca mai trebuie lasata,dar nu trebuie sa le fierbem prea tare pentru ca altfel nu vor mai absorbi sosul.
3.Pancetta/baconul se pune intr o tava,pe hartie de copt,si se lasa la cuptor in jur de 5 minute.

4.Intr-un castron amestecati oul si galbenusurile, apoi adaugati parmezanul si amestecati pana obtineti un sos gros ca o smantana.Agaugati sare si piper si eventual o lingura din apa de la paste.

5.Adaugati si pancetta/baconul.

6.Puneti pastele fierbinti peste sosul obtinut si amestecati (caldura pastelor va gati oul suficient cat sa nu fie indigest)

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu