Ionela

IMG_20140601_174813

Pur si simplu delicios.

INGREDIENTE:

-5 OUA

-UN PRAF DE SARE

-5 LINGURI ZAHAR

-5 LINGURI ULEI

-5 LINGURI FAINA

-FRUCTE DE SEZON(eu am folosit capsuni si cirese)

Blatul se prepara ca aici dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se adauga fructe.Se baga la cuptor la 180 grade timp de circa 25-30 minute.

Separat faceti un sos de capsuni(sau alte fructe) astfel:

1.Intr-o tigaie se pun fructele cu putin zahar cat sa isi lase zeama,si se strivesc putin cu dosul lingurii.Se lasa pe foc pana cand fructele sunt inmuiate,se mai potriveste de dulce adaugand indulcitor natural.

Pandispanul se taie in forma dorita si se serveste cu fructe proaspete,cu sosul preparat si cu putina smantan pentru frisca.

 

Comentarii facebook

comentarii/comentariu