Ionela

SAMSUNG CSC

Nemaipomenit de bun.

INGREDIENTE:

-350 GR.FASOLE ALBA USCATA
-O LINGURA ULEI DE SUSAN
-O LINGURA ULEI MASLINE
-O LINGURA SIFON/APA MINERALA
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-SUSAN,CEAPA,PATRUNJEL PENTRU DECOR

MOD DE PREPARARE:

1.Se pune fasolea la inmuiat de seara in apa calda.A doua zi,se spala,se decojeste(cine are rabdare)pentru a iesi un hummus fin si se pune la fiert in apa cu putin bicarbonat de sodiu.
2.Cand este fiarta fasolea,se scurge de apa,se pune in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul de susan,cel de masline si se mixeaza pana iese o pasta omogena.La sfarsit se adauga  si sifonul si se mai amesteca putin.Se potriveste de sare si piper,se pune in vasul de servit si se decoreaza cu ulei de masline,susan,ceapa rosie si patrunjel.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu