Ionela 10 min. 15 min.


INGREDIENTE:

-500 GR.CARNE DE CURCAN(EU AM PUS PIEPT DE CURCAN)
-O CEAPA MICA SAU 2 FIRE DE CEAPA VERDE
-SARE SI PIPER DUPA GUST
-OPTIONAL CONDIMENTE

MOD DE PREPARARE:

1.Se toaca carnea de curcan(eu am folosit robotul de bucatarie in care am adaugat toate ingredientele si am mixat bine) dupa care se adauga ceapa tocata marunt,sarea,piperul si condimentele.
Se amesteca bine.

2.Se inmoaie mana in putina apa si se formeaza hamburgerii care se pun intr-o tigaie non-aderenta unsa cu putin ulei rezistent la temperaturi inalte(palmier,arahide).Se prajesc la foc potrivit.

3.Se intorc atunci cand vedem ca s-a albit carnea pana la jumatatea hamburgerului.ATENTIE:NU se intorc de mai multe ori pentru ca iese sucul din ei si dupa aceea sunt uscati.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu