Ionela 10 min. 15 min.

O metoda buna de a utiliza bananele prea coapte.

INGREDIENTE:

-500 GR.FAINA
-200 GR.ZAHAR
-200 GR.BANANE(O BANANA MARE SAU 2 MICI)
-100 ML.LAPTE
-30 GR.UNT SAU ULEI
-2 OUA
-2 PLICURI PRAF DE COPT
-O LINGURITA ESNTA DE VANILIE
-O LINGURITA BICARBONAT DE SODIU
-2 LINGURITE SCORTISOARA
-UN PRAF DE SARE

MOD DE PREPARARE:

1.Se amesteca untul(uleiul) cu zaharul,dupa care se adauga ouale si se bat bine.


2.Bananele se strivesc si se adauga si ele,dupa care se adauga laptele,bicarbonatul de sodiu,praful de sare,vanilia si scortisoara.

3.La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine.Se lasa la crescut 15 minute.

4.Dupa cele 15 minute,se incinge ulei intr-o craticioara dupa care se da focul la mediu.Se ia din compozitie cu lingura si se prajesc in uleiul incins.Se pudreaza cu zahar farin si se servesc dupa preferinta calde sau reci.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu