Ionela 10 min. 15 min.


INGREDIENTE PT. 4 PERSOANE:

-4 PASTRAVI
-2 CEPE
-500 ML SUC DE ROSII
-2 ROSII
-4 LINGURI FULGI DE DROJDIE
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-3 FOI DE DAFIN
-SARE SI PIPER
-O LINGURITA OREGANO
-O LINGURITA BUSUIOC
-5 CATEI DE USTUROI

MOD DE PREPARARE:

1.Se spala si se fileteaza pastravul.


2.Intr-o tava se pun ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu uleiul de masline.Se adauga si rosiile taiate cubulete,sucul de rosii si condimentele.Se pune tava pe foc pana cand fierbe amestecul.


3.Se pun si fileurie in tava si se baga la cuptor pentru circa 25 minute.Se scot si se pun peste fulgii de drojdie.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu