Ionela

SAMSUNG CSC

O reteta clasica de post.

INGREDIENTE:

-500 GR.FASOLE ALBA USCATA
-2 CATEI DE USTUROI
-3 LINGURI ULEI COCOS/PALMIER
-2 LINGURI ULEI DE FLOAREA SOARELUI
-2 LINGURI SIFON/APA MINERALA
-2-3 CEPE MARI
-SARE SI PIPER DUPA GUST

MOD DE PREPARARE:

1.Se pune fasolea la inmuiat de seara in apa calda.A doua zi,se spala,se decojeste(cine are rabdare)pentru a iesi mai fina si se pune la fiert in apa cu putin bicarbonat de sodiu.
2.Cand este fiarta fasolea se scurge de apa si se pune intr-un castron impreuna cu uleiul,usturoiul zdrobit si sifonul.Se mixeaza bine cu ajutorul unui blender.
3.La final se potriveste de sare si piper.
4.Ceapa se curata,se taie julienne si se pune intr-o tigaie incinsa,unsa anterior cu putin ulei.Se lasa la calit pana se inmoaie putin.

Se serveste fasolea batuta cu ceapa calita deaspura.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu