Ionela

DSC_0631

Am zis pur si simplu desert pentru ca nu am stiut cum altfel sa numesc acest experiment.Nu este nici ciocolata,nici inghetata…..Va las pe voi sa hotarati cu ce seamana mai mult.

INGREDIENTE:

-200 ml. smantana pentru frisca/frisca lichida
-200 gr. ciocolata cu lapte/amaruie
-50 gr. fulgi de porumb

MOD DE PREPARARE:

Se pune smantana la incalzit la foc mic.ATENTIE:nu trebuie sa fiarba ci doar sa fie calda.
Cand este calda,se adauga ciocolata maruntita in prealabil si se lasa un minut.Dupa un minut se amesteca cu ajutorul unui tel sau al unei spatule,pana la omogenizarea completa.
Cand amestecul este omogen,se toarna intr-o forma de silicon sau intr-o oricare alta forma.Eu am folosit o forma de silicon.
Se presara deasupra fulgii de porumb si se da la congelator timp de circa 15-20 minute.

Se serveste imediat.

Optional puteti adauga si alte arome cum ar fi menta,zmeura,etc.
Se serveste imediat.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu