Ionela

10660807_737766989629536_311811518_n

O reteta de aripioare extra-delicioase la care dupa ce le-am facut , s-a cerut bis cat mai curand. Trebuie sa le incercati. Sunt foarte bune si foarte usor de facut.

INGREDIENTE:

-800 gr.aripioare pui
-4 linguri suc rosii/ketchup
-3-4 lingurite miere
-1/2 lingurita piper negru
-2 lingurite rase de sare
-ardei iute uscat/boia iute
-1/2 lingurita cimbru uscat
-1/2 lingurita busuioc uscat
-4 catei de usturoi tocati marunt
-3 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE:

Aripioarele se spala,se curata si se pun intr-un castron.
Peste ele se adauga toate ingredientele,cu exceptia uleiului, si se amesteca bine pana cand toate aripioarele sunt acoperite de marinata.
Se lasa la frigider minim 15 minute pentru a-si lua aromele.
Dupa ce s-au marinat putin,se pune uleiul intr-o tava dupa care se adauga aripioarele impreuna cu marinata.Aripioarele se pun in tava intai cu pielea in jos,urmand ca dupa primele 15-20 minute sa le intoarceti.
Se dau la cuptorul incins la 180 grade timp de circa 40 minute,pana cand sunt rumene.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu