Ionela 10 min. 15 min.



INGREDIENTE:

-UN COTLET CU OS DE CIRCA 1,5 KG
-2 LINGURI MIERE
-O LINGURA MUSTAR
-O LINGURA ULEI DE MASLINE
-O LINGURITA BOIA DULCE
-O LINGURITA PIPER
-O LINGURITA SARE

MOD DE PREPARARE:

1.Se sareaza si pipereaza cotletul,se pune intr-o tigaie non-aderenta si se rumeneste pe toate partile pentru a-l sigila si a pastra sucurile in el.

2.Intre timp se pregateste amestecul cu care vom unge cotletul amestecand intr-un castron mierea,uleiul,mustarul si condimentele.

3.Se pune cotletul intr-o tava unsa cu ulei si se unge cu amestecul de miere dupa care se toarna un pahar cu apa in tava si se baga la cuptor timp de aproximativ 1:30 h timp in care il mai ungem cu amestecul de miere,il mai intoarcem si mai completam cu apa.



Se serveste cu o salata de legume.

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

Comentarii facebook

comentarii/comentariu