Ionela 10 min. 30 min.

Delicioase si sanatoase pentru ca sunt facute din carne slaba de porc.

INGREDIENTE:

-500 GR.CARNE SLABA DE PORC

-O LEGATURA MARAR

-O LEGATURA PATRUNJEL

-2 MORCOVI DE MARIME MEDIE

-UN DOVLECEL

-O CEAPA DE MARIME MEDIE

-4-5 CATEI DE USTUROI

-DOUA LINGURITE SARE

-O LINGURITA PIPER

-O LINGURITA BICARBONAT DE SODIU

MOD DE PREPARARE:

1.Carnea de porc se toaca in robot dupa care se pune intr-un vas.Peste ea adaugam mararul,patrunjelul si ceapa tocate marunt,usturoiul pisat.Morcovul si dovlecelul se dau prin razatoarea mica, se storc bine si se adauga si ele.

2.Bicarbonatul si sarea se dizolva in 50 ml apa dupa care ,impreuna cu piperul,se pun peste amestec si se amesteca bine pana cand compozitia este una omogena.

3.Din compozitia obtinuta formam chiftele pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la foc maxim timp de circa 15 minute,dupa care le intoarcem si le mai lasam 15 minute.

 

POFTA BUNA SI SPOR LA GATIT!

 

Comentarii facebook

comentarii/comentariu